Nederlag efter god kongeblå-start

Modstander: Brøndby IF
Spillested: Lyngby Stadion
Tid & dato: Kl. 16:00 søndag d. 14 februar

Årets første hjemmekamp i jubilæumsåret fandt søndag eftermiddag sted, da Brøndby IF kom på besøg hvor et solrigt Lyngby Stadion. Her kom Lyngby bedst ud fra start i kampens indledning, hvor De Kongeblå sad så opgøret inden 3F-Superligaens tophold viste skarphed i den anden ende. Kampen endte dermed med et nederlag til Lyngby-holdet, efter god fight og mødet med et effektivt Brøndby-mandskab.

Vi takker dertil alle Lyngby- og Brøndby fans for den store støtte og de mange køb af støttebilletter, som er med til at hjælpe klubben i en økonomisk svær tid. TAK!

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

God Lyngby-start og effektive BIF i tæt førte halvleg
Kampen startede ud med Lyngby-holdet på bolden, hvor Carit Falchs tropper satte sig på spillet fra første minut. Her dominerede De Kongeblå, hvor Emil Nielsen stod for kampens første store chance efter 9′ minutter. Herefter fortsatte det gode Lyngby-spil, hvor holdet sad på alt og havde flere gode muligheder for at komme i front. 18′ minutter inde i kampen var det Lyngby-profilen Victor Torp der brød igennem Brøndby-midtbanen og var centimeter fra at kunne bringe Lyngby på 1-0. Stik imod spil og chancer var det gæsterne fra Vestegnen som tog føringen efter 27′ minutter, hvor Kevin Mensah udnyttede et kontraangreb og kunne bringe BIF foran med 0-1. Kun få minutter efter var den igen gal i Lyngby-feltet, da Jesper Lindstrøm kunne scorer på Brøndbys anden chance i kampen til 0-2. Dermed mistede Lyngby-holdet momentum og resten af første halvleg forløb med mange dueller midt på banen samt meget få chancer i begge ender.

God fight var ikke nok for De Kongeblå
Anden halvleg startede hvor første sluttede, med mange duelle midt på banen og god fight fra begge mandskaber. Det var dog værterne som stod for halvlegens første scoring, da svenskeren Simon Hedlund kom først på en returbold og kunne øge Brøndby-føringen til 0-3. Herefter havde Lyngby svært med at skabe chancer, og sendte med en halvtime igen Justin Shaibu på banen til hans debut i den kongeblå-trøje. Henimod kampen slutning kunne angriber Pavlovic øge føringen til 0-4 på hovedstød efter et afrettet indlæg fra højresiden. Kampens døende minutter bød kun på mindre Lyngby-chancer samt et par gode Thomas Mikkelsen redninger inden kampen blev fløjtet af.

Bliv vinterklar i Lyngby Shoppen
FIND LYNGBY SHOPPEN HER!

Lyngby Boldklub 0-4 Brøndby IF

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen – Svenn Crone, Kevin Tshiembe, Kasper Enghardt, Lasse Fosgaard – Emil Kornvig, Victor Torp, Mathias Hebo – Emil Nielsen, Christian Greko Jakobsen, Jens Martin Gammelby

Bænken:
Frederik Schram, Frederik Winther (Ind –> Svenn Crone), Kasper Jørgensen (Ind –> Lasse Fosgaard), Rasmus Thellufsen, Magnus Kaastrup (Ind –> Jens Martin Gammelby), Justin Shaibu (Ind –> Greko) & Magnus Warming (Ind –> Emil Nielsen)

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products