Den nye Jubilæums Kollektion er landet!

I anledning af klubbens 100 års jubilæum, har Lyngby Shoppen i samarbejde med Guldkants Danmark lanceret den nye jubilæums kollektion som hylder Lyngby Boldklubs store milepæl. I kollektionen finder du nye og nuværende produkter, krydret med jubilæums logoet som går igen gennem hele kollektionen.

Skal du også blive klar til et spændende jubilæums år for Lyngby Boldklub i 3F-Superligaen, så er det nu du kan finde alt fra nye t-shirts, sweatshirts, krus, halstørklæder og meget andet på Lyngby Shoppen!

Find hele kollektionen her: https://shop.lyngby-boldklub.dk/merchandise/100_AARS_JUBILAEUM_KOLLEKTION

BLIV KLAR TIL VINTEREN
FIND DIT KONGEBLÅ-MERCHANDISE HER!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME