Carit Falch: Fortjent på fuldstændigt umulig bane

Cheftræner Carit Falch er stolt over, at holder prøver at spille trods banens beskaffenhed, og ser også en fortjent sejr til De Kongeblå. Vi skal ride videre på bølgen og stadig holde fast i, at mandefolkepræstationen kan hive tre point hjem, selvom vi altid gerne vil prøve at spille offensivt Lyngby-fodbold!

Carit Falchs profilpartner er Ensure

Se interviewet med cheftræneren her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products