Optakt & trup: Turen går til Odense i forårets første kamp

Modstander: OB 
Spillested: Nature Energy Park
Kampstart: Kl. 18:00 – D. 3/2, 2021
TV: Eurosport2

Onsdag aften er det igen tid til Superliga-fodbold for Lyngby Boldklub, som møder OB på Nuture Energy Park onsdag aften kl. 18:00. Efter en god opstart i januar måned med flere gode træningskampe, er De Kongeblå klar til jagte overlevelsen i 3F-Superligaen hvor missionen starter på Fyn. Vi glæder os til at tage kampen op imorgen, hvor Lyngby-holdet skal jagte tre point når kampen sparkes i gang kl. 18:00 på Eurosport2.

“Opstarten har været god ud fra forudsætningerne, hvor holdet har haft en super optakt da både den taktiske og fysiske udvikling er gået over alt forventning på så kort tid. Vi tror på at holdet har rigtig gode muligheder i foråret for at opnå det der skal til, men vi dog skal tage højde for forudsætningerne i rækken og har en god tro på tingene” udtaler cheftræner Carit Falch, som ser frem til morgendagens opgør.

“Vi skal slå Odense med tro på egne evner samt blive ved med at holde fast i vores koncept som senest også gav pote i en god træningskamp mod AaB, hvor begge hold mødte op i noget nær stærkeste opstilling” slutter cheftræneren af, inden det går løs imorgen kl. 18:00 i Odense.

LYNGBY BOLDKLUB FYLDER 100 ÅR
FIND DIN JUBILÆUMSTRØJE HER!

Vi har i samarbejde med OB og Faxe Kondi sendt vores spillere i direkte duel mod Odenses, hvor du kan gætte på vinderne gennem linket nedenfor og blandt andet vinde en signeret spilletrøje, 4 stk. 7-dages abonnementer til Discovery+ og 2X2 stk. rammer Faxe Kondi

DELTAG I FAXE KONDI-KONKURRENCEN HER!

Truppen til kampen:
1. Thomas Mikkelsen
28. Frederik Schram
2. Kasper Enghardt
4. Svenn Crone
5. Jens Marton Gammelby
6. Frederik Winther
7. Emil Nielsen
8. Mathias Hebo
9. Lasse Fosgaard
10. Rasmus Thellufsen
11. Magnus Kaastrup
12. Willads Delvin
16. Christian Greko Jakobsen
18. Kevin Tshiembe
19. Magnus Warming
20. Kasper Jørgensen
23. Pascal Gregor
25. Emil Kornvig
29. Victor Torp
30. Marcel Rømer

Rundens modstander: OB
Årets første modstander befinder sig aktuelt på niende pladsen i 3F-Superligaen, hvor fynboerne har samlet 16 point i 13 kampe hidtil. OB kommer til kampen med to sejre, et uafgjort og et nederlag i bagagen fra januar-måned hvor klubben har formået at holde på holdets største profiler i Emmanuel Sabbi, Oliver Christensen samt fynboerne stadig råder over de tidligere Lyngby-profiler Jeppe Tverskov, Oliver Lund og Ryan Laursen.

BLIV KLAR TIL VINTEREN
FIND DIT KONGEBLÅ-MERCHANDISE HER!

Information & Adgangsforhold 
–  Kampen spilles uden tilskuere

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy