DIGITAL FANAFTEN LIVE FRA TRANSFERDAY!

Mandag aften kl. 19.30 præsenterer vi i samarbejde med Blue Energy DIGITAL FANAFTEN live fra klubhuset på transfer deadline day via vores youtube-kanal.

Andreas Byder, Nicas Kjeldsen og Carit Falch g√¶ster studiet, og Jakob Jermiin kommer og fort√¶ller os om jubil√¶ums√•rets aktiviteter, mens vi ogs√• skal h√łre fra flere af spillerne undervejs – og afsl√łre nye varer fra jubil√¶umskollektionen.
Aftenen er ogs√• krydret med konkurrencer, hvor du kan vinde flotte pr√¶mier fra Faxe Kondi, GuldkantsDanmark.com og Dagli‚ÄôBrugsen √ėrholm.

Men du skal ogs√• deltage. Du kan sende en mail til jmt@lyngby-boldklub.dk og skrive sp√łrgsm√•l til alle i klubben, og vi vil fors√łge at besvare s√• mange som muligt i udsendelsen.

‚ú®ūüíô SAMMEN FOR LYNGBY ūüíô‚ú®

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.