DIGITAL FANAFTEN LIVE FRA TRANSFERDAY!

Mandag aften kl. 19.30 prÌsenterer vi i samarbejde med Blue Energy DIGITAL FANAFTEN live fra klubhuset pü transfer deadline day via vores youtube-kanal.

Andreas Byder, Nicas Kjeldsen og Carit Falch gĂŚster studiet, og Jakob Jermiin kommer og fortĂŚller os om jubilĂŚumsĂĽrets aktiviteter, mens vi ogsĂĽ skal høre fra flere af spillerne undervejs – og afsløre nye varer fra jubilĂŚumskollektionen.
Aftenen er også krydret med konkurrencer, hvor du kan vinde flotte præmier fra Faxe Kondi, GuldkantsDanmark.com og Dagli’Brugsen Ørholm.

Men du skal ogsü deltage. Du kan sende en mail til jmt@lyngby-boldklub.dk og skrive spørgsmül til alle i klubben, og vi vil forsøge at besvare sü mange som muligt i udsendelsen.

✨💙 SAMMEN FOR LYNGBY 💙✨

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products