DIGITAL FANAFTEN LIVE FRA TRANSFERDAY!

Mandag aften kl. 19.30 pr├Žsenterer vi i samarbejde med Blue Energy DIGITAL FANAFTEN live fra klubhuset p├ą transfer deadline day via vores youtube-kanal.┬á

Andreas Byder, Nicas Kjeldsen og Carit Falch g├Žster studiet, og Jakob Jermiin kommer og fort├Žller os om jubil├Žums├ąrets aktiviteter, mens vi ogs├ą skal h├Şre fra flere af spillerne undervejs – og afsl├Şre nye varer fra jubil├Žumskollektionen.
Aftenen er ogs├ą krydret med konkurrencer, hvor du kan vinde flotte pr├Žmier fra Faxe Kondi, GuldkantsDanmark.com og DagliÔÇÖBrugsen ├śrholm.

Men du skal ogs├ą deltage. Du kan sende en mail til jmt@lyngby-boldklub.dk og skrive sp├Şrgsm├ąl til alle i klubben, og vi vil fors├Şge at besvare s├ą mange som muligt i udsendelsen.

ԝʭčĺÖ SAMMEN FOR LYNGBY ­čĺÖÔťĘ

Del p├ą facebook