NETVÆRKET UDVIDES MED KRONE ADVOKATER

Med Anders Fisker som den aktive deltager træder Krone Advokater ind i LB MorgenNetværket, og han var allerede en aktiv medspiller på eftermiddagens digitale netværksmøde.

Vi vil gerne være juridisk sparringspartner for de lokale i området – både erhvervsdrivende og private, og derfor er netværket en rigtig god måde at komme ud og mødes på og samtidig støtte op om byens fodboldhold,” siger Anders Fisker, der fortæller, at Krone Advokater driver både et ejendomsselskab og et advokatkontor.
Vi beskæftiger os mest med fast ejendom, selskabsforhold og familieret, hvor vi bistår flere virksomheder, der uforpligtende kan kontakte os, hvis de har brug for en vurdering af en mulig sag eller har juridiske spørgsmål,” fortæller Anders Fisker, der uddyber, at Krone Advokater kan hjælpe virksomheder med eksempelvis selskabsforhold, kundeaftaler, tvister med kunder, inkasso og retssager.
Vi kan også hjælpe privatpersoner med det meste, herunder køb af ejendom, dødsboer, naboret, skilsmisser, samvær og retssager.

Krone Advokater håber, at de med en aktiv deltagelse og partnerskabet i Lyngby Boldklub kan skabe større kendskabsgrad blandt byens borgere og virksomheder.
”Vi håber også, at vi kan møde nye mulige samarbejdspartnere, som vi kan benytte os af, og vi ved at lære de andre netværksdeltagere at kende og give dem og derigennem os mulighed for at tiltrække kunder og få sparring om stort og småt.”

Mød dem her: https://kroneadvokater.dk/

#SammenforLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy