Snævert nederlag i Helsingør

Tirsdag eftermiddag var De Kongeblå på besøg hos FC Helsingør fra 1. division, i en kamp der gav spilletid til mange akademi-talenter. Her spillede Frederik Schram en stor kamp for Lyngby-holdet, hvor de unge talenter gjorde en god figur i dagens opgør.

BLIV KLAR TIL JUBILÆUMSÅRET
FIND DIT KONGEBLÅ-MERCHANDISE HER!

Chancefattig første halvleg
Begge mandskaber kom godt ud til opgøret, hvor der var høj intensitet fra første fløjt og De Kongeblå var farligst i kampens indledning. Her var Magnus Warming i hopla på venstre-kanten hvor den hurtige offensivspiller drev gæk med Helsingør-defensiven. Opgørets første chance tilfaldt Rasmus Thellufsen efter 10′ minutter, hvor han måtte se sit forsøg reddet alene igennem. Herefter kom værterne bedre med i opgøret, hvor Frederik Schram flere gange reddede Lyngby-holdet. Tættest på en scoring var Helsingørs Tonni Adamsen, da den nytilkomne angriber ramte stolpen efter 37′ minutter. Det var ikke mange chancer De Kongeblå skabte i første halvleg, hvilket Helsingør straffede efter 38′ minutter da Lange scorede til pausestillingen 1-0.

Akademi-talenterne gjorde god figur
Efter pausen blev 8 spillere skiftet, hvor lutter U19- og U17 talenter kom på banen og gjorde Schram, Winther og Hamalainen selskab. Her satte Helsingør sig på opgøret fra halvlegensstart, hvor de unge talenter i momenter fik sat gode angreb sammen mod 1. divisionsholdet. Helsingør havde flere muligheder for at øge føringen, men en velspillende Schram i målet spillede en god kamp for De Kongeblå. Willads Delvin var tæt på en udligning i kampens sidste minutter, men måtte se sit forsøg reddet af den tidligere Manchester City-målmand Kevin Stuhr-Ellegaard. Dermed endte kampen 1-0 til værterne, og nu venter AaB på udebane morgen i opstartens sidste testkamp.

FÅ KONGEBLÅ STRØM OG STØT LBK
BLUE ENERGY STØTTER MED 500,- FOR HVER KUNDE!

FC Helsingør 1 – 0 Lyngby Boldklub
38′ 1-0, Lange

Kommende træningskampe:
– AaB, d. 27/1

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products