CRM NORDIC ENGAGERER SIG I LYNGBY BOLDKLUB

Med Ronni Thomasen som pennefører på kontrakten har CRM Nordic lavet en lang aftale med Lyngby Boldklub, der både indeholder netværksmedlemskab og implementering af et nyt CRM-system for Lyngby Boldklub.

“Vi har kun hørt godt om netværket i og omkring Lyngby Boldklub, så det var helt naturligt for os, der har siddet i netværk i mange år og mener, det er vejen frem for vækst, at engagere os et sted, hvor vi føler, det kan skabe værdi,” siger Ronni Thomasen, der fortsætter:
“Vi håber, at vi kan finde nye relationer i netværket, som kan blive nye leverandører eller kunder, men det vigtigste for mig i et netværk er, at man tør, kan og vil bruge og hjælpe hinanden,” siger Ronni, der slutter:
“Vi glæder os til, at verden bliver god igen, og vi også fysisk kan skabe nye relationer, møde kunder, leverandører og give en masse kram og have sjove stunder sammen – og nu også til fodbold i Lyngby. Det glæder vi os til.”

Mød dem her:
https://www.crmnordic.dk/

Ronni Thomasen vil deltage i AC Gruppen.

#SammenforLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products