18-årige Filip Panjeskovic om 2020 og kampen tilbage på banen

Filip Panjeskovic fik i 2020 debut for Lyngbys førstehold i en alder af bare 17 år og 5 måneder i hjemmekampen mod SønderjyskE, og han gjorde en god figur. Det skete som konsekvens af gode præstationer på træningsbanen og i træningskampen mod Brøndby IF, hvor han også scorede i foråret.

Filip Panjeskovic har – efter eget udsagn – haft et 2020 med mange op- og nedture. Fra den ufrivillige corona-pause til mål på førsteholdet og debut i Superligaen til en længerevarende knæskade i oktober. Han er netop fyldt 18 år, men hver dag kæmper han hårdt for at komme tilbage på banen:

“Efter min knæskade greb jeg muligheden for at vende skaden til noget positivt. Jeg arbejder hårdt hver dag i styrkelokalet for mit mål er at komme tilbage endnu stærkere, så jeg kan hjælpe holdet med at overleve i Superligaen. Jeg ved det bliver en lang og hård kamp, men jeg glæder mig allerede til at spille for Lyngby-fansene igen”, fortæller Filip Panjeskovic.

Se hele interviewet med Panjeskovic, der både fortæller om hans hverdag, et blandet 2020, og hvad han forventer i den kongeblå trøje i 2021:

Filip Panjeskovic kom til Lyngby i 2017 som 15-årig fra Hillerød Fodbold, og allerede der var Filip et indlysende talent. Dermed blev han en del af Lyngbys talentfulde 03-årgang bestående af blandt andre Casper ‘Dani’ Winther, Maurits Kjærgaard, Jakob Vadstrup, Lucas Hey og Endrit Kamilji, der som U17-spillere vandt pokalfinalen over FC Nordsjælland i 2019.

Filip Panjeskovic’ er præsenteret af Sydbank.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products