ENDNU EN FORLÆNGELSE – NORDENS INSTALLATION

Endnu en af klubbens trofaste støtter Nordens Installation med indehaver Kasper Bielefeldt i spidsen har valgt at forlænge engagementet.

”Det at være samarbejdspartner i Lyngby Boldklub har været superspændende, lærerigt og givet os en masse gode bekendtskaber i et netværk, der bare bliver større og større, og som en bonus har det også givet flere nye kunder,” siger Kasper Bielefeldt, der fortsætter:
Vi har valgt at forlænge, fordi det giver mening at blive ved at bygge på de bekendtskaber, vi har fået, samt møde flere nye. Vi vil gerne med på den videre rejse.”

Nordens Installation har i modsætning til mange andre virksomheder og brancher ikke været så hårdt ramt af corona, men det har alligevel givet tid til et par dybere tanker.
”Vi har haft rygende travlt, så vi kan bestemt ikke brokke os, men vi har samtidig reflekteret over, hvor skrøbeligt samfundet er, og derfor mener vi, at netop netværk er utroligt vigtigt, hvor muligheden for at sparre og hjælpe hinanden er til stede,” siger han og slutter:
2021 må meget gerne være året, hvor vi kommer tilbage til hverdagen som før Corona, og ikke mindst et år hvor vi kan tilbringe en masse tid med hinanden fysisk i netværket og til bold på stadion. Det savner vi.”

Find Nordens Installation på www.nordens-installation.dk

#SammenforLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy