ET LANGVARTIGT PARLØB – DANBOLIG FORLÆNGER

Henrik Mikkelsen, indehaver af den lokale danbolig, har igen forlænget sit engagement med Lyngby Boldklub, og selv om de mange års partnerskab med de kongeblå har budt på op- og nedture, så fortsætter opbakningen ufortrødent.

“Vi er glade for klubben og for fodbold, og vi vil gerne støtte op lokalt,” fortæller Henrik Mikkelsen, der forudser et hårdt forår for de kongeblå, men alligevel har forlænget.

“Vi håber naturligvis på, at vi overlever i Superligaen, selv om det ser svært ud. Det har alle årene været en elevatorklub, men det er jo en del af det at være med omkring en mindre klub med begrænset økonomi,”
slutter han.

Mød Danbolig Hellerup her:

#SammenforLyngby #netværk

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME