NETVÆRKET UDVIDES MED KARL LUND PAPIR ENGROS A/S

Karl Lund Papir Engros A/S har trods de blå biler et meget grønt fokus, og det værdifællesskab med Lyngby Boldklub har blandt andet tiltrukket engrosvirksomheden, der har til huse i Ryesgade på Nørrebro og hos Copenhagen Markets i Taastrup.
Vi kan hjælpe med alt indenfor kontorartikler, emballage og indpakning, og særligt hvis en virksomhed ønsker at gå i en grønnere retning,” fortæller direktør Hanne Lund-Johansen, der glæder sig til at møde LB MorgenNetværket:
Jeg glæder mig til at komme i gang med at lære alle i netværket at kende og ikke mindst deres forretninger. Der er altid udbytterigt at sparre med andre fra lokalområdet, og ikke mindst når det sker i sjove omgivelser til en god gang bold,” smiler Hanne, der slutter:
De fleste og bedste handler sker, når der er tillid mellem parterne og via anbefalinger fra andre. Jeg har været indenfor engroshandel i Storkøbenhavn i 27 år og har derigennem et stort netværk, som jeg glæder mig til at udvide med de mange spændende virksomheder og mennesker i Lyngby Boldklubs erhvervsnetværk.

Velkommen til Karl Lund Papir Engros, som du kan møde her:
www.Karllund.dk

#SammenforLyngby

Køb den fine jubilæumsmulepose i Lyngbyshoppen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products