Emilio er hjemme i Kongeblåt igen

Emilio Simonsen har spillet i Lyngby siden 2012, hvor han var kom til som 12- årig. Han har det seneste år været udlejet til Nykøbing FC i jagten på førsteholdsfodbold, og selvom corona har gjort opholdet specielt, er det en mere moden fodboldspiller vi får hjem til Kogens Lyngby.

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Emilio Simonsen blev i starten af 2020 udlejet til NFC, og det var selvsagt et specielt ophold med coronaens indflydelse på Fodbolddanmark taget i betragtning. Derudover rykkede Nykøbing ned i sommer, men den unge kreatør har lært utroligt meget på det år: ”Selvom det selvfølgelig ikke er sjovt at rykke ned, er jeg blevet modnet og lært en meget af modgangen. For det har været hårdt, men jeg har kæmpet mig igennem og synes, at jeg står endnu stærkere end da jeg tog afsted fra Lyngby for et år siden”, fortæller Emilio. Emilio Simonsen der håber på, at det lærerige år vil hjælpe ham blive endnu bedre i Lyngby, hvor han vil gå ind og give den gas: ”De første par træningspas har vist, at niveauet er sindssygt højt. Carit vil gerne spille offensiv Lyngby-fodbold, og det er præcis sådan jeg også kan lide at spille”, fortæller Emilio

Bliv vinterklar i Lyngby Shoppen
FIND LYNGBY SHOPPEN HER!

”Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan blive oppe, for vi har en rigtigt stærk trup, der komplimenterer hinanden. Derudover kan jeg allerede mærke, at troen på overlevelse er 100% intakt” afslutter den unge offensivspiller.

Emilio boede sammen med den tidligere Lyngby-spiller Mads Carlsson i Nykøbing under sit lejeophold. Han opnåede 26 kampe med fire mål til følge for falstringerne.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products