NORDIC SECURITY SERVICES APS STYRKER SIKKERHEDSNETTET

Efter et besøg som gæst til LB MorgenNetværket var Jamie Skriver ikke i tvivl. Han ville være medlem.

I netværket omkring klubben er der en masse fantastiske mennesker, som jeg kan lære en del af, ligesom vi finder det inspirerende at medvirke til at skabe et “sikkerhedsnet” for de kongeblå kæmpere,” siger Jamie og fortsætter:
“Lyngby og byens borgere har en stor plads i vores hjerte, da vi blandt andet har serviceret Lyngby Storcenter og Rådhuset i corona-tiden.”

Et stærkt netværk er vigtigt, når man driver virksomhed. Det understreger Jamie Skriver:
“Nordic Security Services Aps er skabt på netop relationer og netværk – og uden dem ingen os. Vi har stor respekt og forståelse for, hvor vigtigt det er med et solidt netværk. Vi vil gerne være medspillere, hvis nogen i netværket har brug for vores hjælp eller sparring.”

Nordic Security Services Aps kan tilbyde alle ydelser indenfor vagt og sikkerhed, hvilket eksempelvist kan være centervagter, servicevagter, byggepladsvagter, DBU Uddannede fodboldkontrollører og sikkerhedsvagter til koncerter, events og lignende arrangementer.

Læs mere på: http://nordicsecurity.dk/

Velkommen til Jamie og Nordic Security Services Aps.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy