Dagens Debutant: Lucas Ørneborg

2020 var på mange måder et specielt år, men der skal mere end en pandemi til at ødelægge Lyngby Boldklubs fokus på talenter og de mange kongeblå debuter, der har været. I denne artikelserie sætter vi fokus på ét af de mange kongeblå stortalenter, der har fået debut i 2020; nemlig Lucas Ørneborg. 

2020 har været vildt for Lucas Ørneborg, der kom til Kongens Lyngby i slutningen af 2019. Umiddelbart efter kom corona-nedlukningen og Ørneborg kunne træne ekstra meget, hvilket gav pote da U19-sæsonen startede op i August.

Som symbol for hele holdet spillede både han og U19-holdet godt i starten af sæsonen, men uden det ønskede pointudbytte. Men sådan skulle det ikke fortsætte med at være, for trods de fem første kampe uden mål, skulle de næste syv høste hele 10 mål af sig og en betegnelse som U19-Ligaens topscorer:

”At være topscorer i U19-Ligaen var en af mine mål og drømme i 2020, det er jo noget som alle vil være så jeg er super glad for hvordan tingene har flasket sig for mig,” fortæller Lucas Ørneborg.

Steppet ind i Superligaen
U19-holdet og Ørneborg fortsatte deres ubesejrede stime og offensive Lyngby-spil, og han blev udtaget til førsteholdets pokalkamp mod Slagelse – dog uden at komme på banen. Det gjorde han tre uger efter på Brøndby Stadion, hvor en stolt U19-topscorer løb på banen til sin Superliga-debut:

”Min debut for Lyngby er selvfølgelig et produkt af gode præstationer over noget tid, men at tingene er gået så hurtigt er jeg kun glad og stolt over,” fortæller han og fortsætter:

”Nu har jeg opnået at få debut for Lyngby i Superligaen, men det er forhåbentlig bare starten på en god karriere i Lyngby. Jeg er langt fra mæt og er udmærket klar over, at jeg kun skal arbejde hårdere og mere fokuseret for at tage de næste skridt”

Herunder kan du se alle Lucas Ørneborgs 10 kasser i indeværende U19-Liga-sæson:

 

Kom med bagom den store dag i Hvidovre

Rømer: Hold kæft en forløsning

Highlights: Gense sejren over Viborg FF her

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products