Dagens Debutant: Willads Delvin

2020 var på mange måder et specielt år, men der skal mere end en pandemi til at ødelægge Lyngby Boldklubs fokus på talenter og de mange kongeblå debuter, der har været. I denne artikelserie sætter vi fokus på ét af de mange kongeblå stortalenter, der har fået debut i 2020; nemlig Willads Delvin.

Som så mange af de andre kongeblå debutanter i 2020 har Willads Delvin været en del af det succesfulde U19-hold, der overvintrer på en flot 4. plads i U19-Ligaen.

Willads’ historie er også speciel, for han tog i en ung alder turen til Lyngby, for at jagte drømmen om at blive professionel fodboldspiller. Det krævede at flytte hjemmefra som helt ung og en masse andre ofrer, som TV2 Øst har sat fokus på, i et spændende portræt af den unge offensivspiller. Se portrættet ved at trykke på linket herunder:

SE TV2 ØSTS PORTRÆT AF WILLADS DELVIN HER

Den 19-årige tekniker spillede sig med gode præstationer og scoringer i september og oktober på både U19- og reserveholdet til en bænkplads i hjemmekampen mod OB. Det blev imidlertid den korte karrieres største dag, for han fik sin Superliga-debut med hele 20 minutter som offensiv midtbanespiller:

”Det var den fedeste oplevelse, og så endda at få debut foran Lyngby-fansene – for selvom de ikke var mange var det en fantastisk støtte, som gav mig et boost,” fortæller Willads Delvin ovenpå sin debut, og uddyber om 2020 generelt:

”Mit 2020 har – pånær corona – set godt ud. Jeg fik min Superligadebut, som var ét stort mål for mig, og det er jeg glad for at have nået. Derudover har det været et godt år for min udvikling, men det er vigtigt, at jeg fortsat udvikler mig”

DU KAN LÆSE HELE ARTIKLEN OM WILLADS DELVIN OG SIN VEJ TIL SUPERLIGA-DEBUTEN HER

Willads Delvin har spillet 90 minutter i størstedelen af kampene i U19-ligaen, og har derudover fået fire kampe på førsteholdet. Han fik tre kampe på reserveholdet med to mål til følge, og så var han også en del af Lyngby-mandskabet, der slog hans tidligere holde Slagelse B&I med 9-0 i Sydbank Pokalen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products