🎅 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 24. DECEMBER 🎅

Efter sĂĽdan et 2020 har vi vist nok allesammen brug for noget at grine af… og nogen at grine med. Dette er et helt sĂŚrligt afsnit af vores julekalender.

Det er nemlig en lettere forvirret, fordrukken og semi-forulempende Julemand der dumper ned i julestuen til Emil Nielsen og Nicolai Geertsen. Han har også fået brug for ekstra hænder her i en svær tid, og forsøger derfor at hverve de to kongeblå spillere til sit nisse-crew. Mon de to klarer skærene? 😅

Afsnittet er ikke helt egnet for børn og sarte sjæle! 🔞

Bag dagens låge gemmer der sig desuden noget helt særligt 💙
Efter 23 dage fyldt med give-aways, gavekort og gode tilbud, er det nu blevet jeres tur til at hjælpe Lyngby Boldklub med at give lidt tilbage. Vores nye CSR-partner “5 Skoler” bygger skoler i flygtningelejre og sørger for, at en masse børn på flugt fra krig i Syrien, kan komme i skole. De giver dem et tiltrængt pusterum i en udfordrende og til tider uhyggelig hverdag. Send et valgfrit julebidrag i deres retning på MobilePay: 651010 eller ved at trykke dig ind her: http://lbklive.dk/5skoler

Glædelig Jul! 🎅🎄

Emil Nielsens profilpartner er Office Danmark mens Nicolai Geertsen har Det Bitre Hjørne som profilpartner.

Kom i julehumør lige her:

https://youtu.be/ZXQd4bhsNLQ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products