🇩🇰 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 18. DECEMBER 🇩🇪

Frederik Winther er i das Weihnachtszimmer med Brian Hamalainen, der klargør den unge mand på livet sydpå, hvor de blandt andet spiller vendespil med dansk/tyske fodboldgloser. Derudover har Brian også flere gode råd og historier i forhold til livet som fodboldspiller i Tyskland. Se det hele i afsnittet her.

I dagens låge kan du vinde et gavekort på 500 kr. til Distinto sponsoreret af Siewers Consulting 😍

Spil og vind her: lbklive.dk/julekalender2020

Denne konkurrence er ikke sponsoreret, administreret af eller associeret med YouTube. Du kan deltage frem til kl. 23:59 den pågældende dag. Vinderen bliver trukket efterfølgende og bliver kontaktet direkte

Winthers profilpartner er Homemate, og Hamalainens er Office Danmark.

Se afsnittet her:

Kom med bagom den store dag i Hvidovre

Rømer: Hold kæft en forløsning

Highlights: Gense sejren over Viborg FF her

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products