Er FIFA-drengene i stødet?

I aften spiller vores FIFA-hold to opgør i eSuperliga mod henholdsvis topholdet Vejle Boldklub kl 17.30 og lokalrivalerne fra F.C. København kl 22.00 🎮
 
Vi hepper på, at drengene er lige så meget i stødet som i denne video, og dermed tager alle 6 point senere. Du kan se begge kampe på Viaplay, så hop i den kongeblå trøje og giv drengene en god afslutning på sæsonen 💙
 
#SammenforLyngby
Se klippet herunder:
https://youtu.be/iXgpXCEQaXE
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products