đź’™ LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 15. DECEMBER đź’™

Vi har to ægte Lyngby-legender i julestuen, som snakker gode gamle dage i Lyngby Boldklub, og sĂĄ fik de ogsĂĄ lov at fĂĄ et smugkig pĂĄ den nye flotte jubilæumstrøje. Se afsnittet her med Michael Schäfer og Henrik “Store” Larsen samt den nye trøje ⚽️

I dagens lĂĄge fĂĄr du et helt særligt tilbud fra Price’s diner Lyngby. Ved takeaway bestilling skal du i kommentarfeltet skrive: ‘Lyngyb Boldklub’ – SĂĄ fĂĄr Tortilla chips & salsa pĂĄ husets regning. Det gælder d. 15., 16. og 17. december. – Bestil her: lbklive.dk/pricesdiner 🌮

#SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

SĂĄ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products