💙 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 15. DECEMBER 💙

Vi har to ĂŚgte Lyngby-legender i julestuen, som snakker gode gamle dage i Lyngby Boldklub, og sĂĽ fik de ogsĂĽ lov at fĂĽ et smugkig pĂĽ den nye flotte jubilĂŚumstrøje. Se afsnittet her med Michael Schäfer og Henrik “Store” Larsen samt den nye trøje ⚽️

I dagens lĂĽge fĂĽr du et helt sĂŚrligt tilbud fra Price’s diner Lyngby. Ved takeaway bestilling skal du i kommentarfeltet skrive: ‘Lyngyb Boldklub’ – SĂĽ fĂĽr Tortilla chips & salsa pĂĽ husets regning. Det gĂŚlder d. 15., 16. og 17. december. – Bestil her: lbklive.dk/pricesdiner 🌮

#SammenForLyngby

Del pĂĽ facebook
Facebook
Del pĂĽ twitter
Twitter
Del pĂĽ linkedin
LinkedIn
Del pĂĽ email
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products