👕 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 11. DECEMBER 👕

Der er skruet helt op for hyggen, men lige så meget nostalgien, når adm. direktør Andreas Byder og holdleder Henrik “Lux” Sørensen har hver deres pose med trøjer med i julestuen. Bag hver trøje gemmer der sig en unik historie, og I får leveret den ene ankedote efter den anden. Så hæld dagens kop kaffe op og nyd små tyve minutter i godt selskab med Byder og Sørensen  💙

Bag dagens låge kan du vinde flotte smykker fra Stine A Jewelry 😍

Skrab, spil med og deltag her: lbklive.dk/julekalender2020

Du kan deltage frem til kl. 23:59 den pügÌldende dag. Vinderen bliver trukket efterfølgende og bliver kontaktet direkte.

Se afsnittet her:

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vĂŚgs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores mĂĽlmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot prĂŚstation – sĂŚrligt i første halvleg.

LĂŚs mere Âť

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products