Partnere sørger for hygge i pop-up shoppen

I løbet af de næste ti dage kommer flere af vores partnere til at kigge forbi jule pop-up shoppen, fordi de også gerne vil bidrage til julehyggen på Handelstorvet foran Magasin.

“Det er en kold tid, som vi lever i” – sådan sang Kim Larsen en gang, og det er bestemt ikke de udendørs temperaturer, der luner for tiden. Derfor glæder det os også, at Blue Energy på lørdag d. 12. december mellem 12-16 kigger forbi pop-up shoppen på Handelstorvet foran Magasin. Her vil de udover det gode julehumør have smagsprøver på den lækre Lyngby Rom fra Distinto med, og i ægte julestil har de også smagfuld chokolade med til den søde tand.

Ugen efter vil ChampagneUniverset også melde deres ankomst. De har deres unikke julechampagne med, som er fyldt med god smag og julenoter. Derudover vil de også kunne hjælpe med den helt rigtige menu til både jul og nytår, hvis du skulle mangle inspiration. Kira Milan, der er ejer af ChampagneUniverset, glæder sig utroligt meget, og hun vil være der torsdag d. 17. dec og fredag d. 18. dec mellem 15-18. I kan se hele udvalget her.

KØB DINE JULEGAVER VED AT KLIKKE HER

HUSK hvis du skal være sikker på, at dine Lyngby-julegaver når frem inden juleaften, så skal du bestille senest lørdag d. 12/12. Du kan altid hente dem nede i vores pop-up shop på Handelstorvet foran Magasin*. Den har åbent hver dag frem til d. 23. december mellem 10:30-18:30. Dog lukker vi kl. 12:00 d. 23. dec.

*Det vil kun være i pop-up shoppen, du kan hente din varer frem mod jul og IKKE på Lundtoftevej.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products