Deadline 12/12 for bestilling hvis varer skal leveres

Juleaften nærmer sig, og derfor ved vi, at flere af jer er godt i gang med julegave indkøbene. Derfor vil vi blot komme med en venlig påmindelse om, at hvis du skal være sikker på, at dine Lyngby-julegaver når frem inden juleaften, så skal du bestille senest lørdag d. 12/12. Du kan imidlertid hente dem nede i vores pop-up shop på Handelstorvet foran Magasin*. Den har åbent hver dag frem til d. 23. december mellem 10:30-18:30. Dog lukker vi kl. 12:00 d. 23. dec.

KØB DINE JULEGAVER VED AT KLIKKE HER

BLUE ENERGY KIGGER FORBI D. 12 MED JULEHYGGE OG GODTER
Lørdag d. 12. dec. kigger vores gode venner fra Blue Energy forbi popup shoppen, hvor de blandt andet har smagsprøver på den lækre Lyngby Rom med og andet godt.

Ugen efter vil ChampagneUniverset også være til stede. De har deres unikke julechampagne med, og de vil også kunne hjælpe med den helt rigtige menu til nytår. De vil være der Torsdag d. 17. dec og fredag d. 18. dec mellem 15-18.

Vi glæder os til at se dig!

*Det vil kun være i pop-up shoppen, du kan hente din varer frem mod jul og IKKE på Lundtoftevej.

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

Mikkel Juhl skifter til FC Roskilde

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products