Deadline 12/12 for bestilling hvis varer skal leveres

Juleaften nærmer sig, og derfor ved vi, at flere af jer er godt i gang med julegave indkøbene. Derfor vil vi blot komme med en venlig påmindelse om, at hvis du skal være sikker på, at dine Lyngby-julegaver når frem inden juleaften, så skal du bestille senest lørdag d. 12/12. Du kan imidlertid hente dem nede i vores pop-up shop på Handelstorvet foran Magasin*. Den har åbent hver dag frem til d. 23. december mellem 10:30-18:30. Dog lukker vi kl. 12:00 d. 23. dec.

KØB DINE JULEGAVER VED AT KLIKKE HER

BLUE ENERGY KIGGER FORBI D. 12 MED JULEHYGGE OG GODTER
Lørdag d. 12. dec. kigger vores gode venner fra Blue Energy forbi popup shoppen, hvor de blandt andet har smagsprøver på den lækre Lyngby Rom med og andet godt.

Ugen efter vil ChampagneUniverset også være til stede. De har deres unikke julechampagne med, og de vil også kunne hjælpe med den helt rigtige menu til nytår. De vil være der Torsdag d. 17. dec og fredag d. 18. dec mellem 15-18.

Vi glæder os til at se dig!

*Det vil kun være i pop-up shoppen, du kan hente din varer frem mod jul og IKKE på Lundtoftevej.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy