Akademiweekend: Steindorsson & Perez Perez sikrede kongeblå point

En weekend med tre akademi-kampe spillet er netop overstået, hvor kun to turneringskampe er afviklet samt en enkelt træningskamp. Her skulle U17-talenterne forsøge at fortsætte det gode spil fra sidste weekend imod SønderjyskE, hvor U15-holdet ligeledes mødte sønderjyskerne hjemme på Lyngby Stadion. U13-talenterne mødte AB i en testkamp, som udmøntede sig i en storsejr. Læs mere om kampene nedenfor!

Lyngby Akademiet er sponsoreret af af vores loyale partnere Sydbank og Dansk MiljøAnalyse

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

U17: Brændte chancer da SE tog pointene med hjem
Lyngby Boldklub 0-1 SønderjyskE

Efter en forløsende sejr sidste weekend for U17-holdet, skulle de gode takter findes igen og point skulle jagtes lørdag eftermiddag hjemme på Lyngby Stadion. Her ventede en svær kamp imod SønderjyskE, hvor det kongeblå mandskab havde en offday, hvor talenterne havde svært ved at få puttet bolden i mål – men til gengæld holdt gæsterne væk fra chancer. SønderjyskE scorede sejrsmålet i anden halvleg, på et langskud fra 30 meter ude som blev kampens eneste scoring og dermed endte opgøret 0-1.

U15: Steindorsson sikrede point til De Kongeblå
Lyngby Boldklub 1-1 SønderjyskE
– 1-1, William Steindosson

Klubbens U15-talenter mødte lørdag eftermiddag ligeledes SønderjyskE på hjemmebane denne weekend, hvor begge hold før opgøret lå side om side i tabellen. Dermed var der lagt op til en direkte duel, hvor gæsterne kom i front efter 27′ minutter efter en lang bold som SE-angriberen kunne lobbe i mål alene igennem. Kun få minutter efter udlignede De Kongeblå da William Steindorsson blev sat op efter et godt opspil og kunne med en kontrolleret afslutning bringe balance i regnskabet før pausen. Anden halvleg bød på mange udskiftninger, men desværre ingen kongeblå-mål og dermed endte kampen 1-1.

– 6-1, Benjamin Benchimol

U13-holdet havde søndag sidste kamp i 2020, da de unge talenter mødte AB i en træningskamp. Her startede De Kongeblå ud med en scoring allerede efter 34 sekunder, da holdet med et gennembrud i venstreside fik sat Ian Josue Perez Perez op hvor den brandvarme angriber kunne gøre det til 1-0 tidligt i opgøret. Få minutter efter øgede Alexander Kruse føringen til 2-0 efter et hjørnespark, og her stoppede holdet ikke. William Brink kom i gennembrud kort efter og kunne med et perfekt indlæg finde Perez Perez der kunne scorer sit andet mål i opgøret til 3-0 efter 12′ minutter. AB fik reduceret kort inden pausen til 3-1.

Efter pausen kom De Kongeblå godt ud og satte sig på spillet, hvilket resulterede i en 4-1 scoring da Perez Perez lavede sit tredje mål i kampen. Et højt pres resulterede i en fejlpasning fra målmanden som Ian Josue Perez Perez opsnappede og kanonerede ind i mål. Perez Perez skulle også gøre det til 5-1, inden Benjamin Benchimol lukkede kampen til 6-1 på et straffespark kort før tid.