ūüćĮ LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 5. DECEMBER ūüć™

Det er l√łrdag, og det er 5. december, hvor det er talentchef Nicas Kjeldsen og Head of Coaching samt tidligere Lyngby-spiller Piotr Haren, der hygger i julestudiet. De to akt√łrer f√•r serveret l√¶kre godter fra KonditorBager, og de har ogs√• tid til at rose de skjulte helte, der f√•r det hele til at ske p√• vores succesfulde akademi ‚≠źūüéā

Se det hyggelige afsnit her – Bag dagens l√•ge gemmer der sig ikke en pr√¶mie, men et unikt tilbud fra KonditorBager, der giver 20% rabat p√• alle kager og br√łd i forretningen. Derudover giver de ogs√• rabat resten af m√•neden p√• sm√•kager og sk√¶redej til bare 25 kr. For at f√• rabatten skal du bare sige ‚ÄúGl√¶delig jul fra Lyngby Boldklub‚ÄĚ, n√•r du m√łder op i butikken p√• Klausdalsbrovej 272 i Bagsv√¶rd.

Sydbank og Dansk Milj√łAnalyse er stolte partnere af vores akademi i Lyngby Boldklub #SammenForLyngby

Se afsnittet her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products