🍯 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 5. DECEMBER 🍪

Det er lørdag, og det er 5. december, hvor det er talentchef Nicas Kjeldsen og Head of Coaching samt tidligere Lyngby-spiller Piotr Haren, der hygger i julestudiet. De to aktører får serveret lækre godter fra KonditorBager, og de har også tid til at rose de skjulte helte, der får det hele til at ske på vores succesfulde akademi ⭐🎂

Se det hyggelige afsnit her – Bag dagens lĂĽge gemmer der sig ikke en prĂŚmie, men et unikt tilbud fra KonditorBager, der giver 20% rabat pĂĽ alle kager og brød i forretningen. Derudover giver de ogsĂĽ rabat resten af mĂĽneden pĂĽ smĂĽkager og skĂŚredej til bare 25 kr. For at fĂĽ rabatten skal du bare sige “GlĂŚdelig jul fra Lyngby Boldklub”, nĂĽr du møder op i butikken pĂĽ Klausdalsbrovej 272 i BagsvĂŚrd.

Sydbank og Dansk MiljøAnalyse er stolte partnere af vores akademi i Lyngby Boldklub #SammenForLyngby

Se afsnittet her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products