🍯 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 5. DECEMBER 🍪

Det er lørdag, og det er 5. december, hvor det er talentchef Nicas Kjeldsen og Head of Coaching samt tidligere Lyngby-spiller Piotr Haren, der hygger i julestudiet. De to aktører får serveret lækre godter fra KonditorBager, og de har også tid til at rose de skjulte helte, der får det hele til at ske på vores succesfulde akademi ⭐🎂

Se det hyggelige afsnit her – Bag dagens låge gemmer der sig ikke en præmie, men et unikt tilbud fra KonditorBager, der giver 20% rabat på alle kager og brød i forretningen. Derudover giver de også rabat resten af måneden på småkager og skæredej til bare 25 kr. For at få rabatten skal du bare sige “Glædelig jul fra Lyngby Boldklub”, når du møder op i butikken på Klausdalsbrovej 272 i Bagsværd.

Sydbank og Dansk MiljøAnalyse er stolte partnere af vores akademi i Lyngby Boldklub #SammenForLyngby

Se afsnittet her:

Kom med bagom den store dag i Hvidovre

Rømer: Hold kæft en forløsning

Highlights: Gense sejren over Viborg FF her

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products