🍯 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 5. DECEMBER 🍪

Det er lørdag, og det er 5. december, hvor det er talentchef Nicas Kjeldsen og Head of Coaching samt tidligere Lyngby-spiller Piotr Haren, der hygger i julestudiet. De to aktører får serveret lækre godter fra KonditorBager, og de har også tid til at rose de skjulte helte, der får det hele til at ske på vores succesfulde akademi ⭐🎂

Se det hyggelige afsnit her – Bag dagens lĂĽge gemmer der sig ikke en prĂŚmie, men et unikt tilbud fra KonditorBager, der giver 20% rabat pĂĽ alle kager og brød i forretningen. Derudover giver de ogsĂĽ rabat resten af mĂĽneden pĂĽ smĂĽkager og skĂŚredej til bare 25 kr. For at fĂĽ rabatten skal du bare sige “GlĂŚdelig jul fra Lyngby Boldklub”, nĂĽr du møder op i butikken pĂĽ Klausdalsbrovej 272 i BagsvĂŚrd.

Sydbank og Dansk MiljøAnalyse er stolte partnere af vores akademi i Lyngby Boldklub #SammenForLyngby

Se afsnittet her:

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning pĂĽ Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du fĂĽ unik mulighed for at smage pĂĽ mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

LĂŚs mere Âť

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME