Akademiweekend: Forløsende overtidsmål da U17-sejrede

En weekend med flere Lyngby-sejre og godt spil er netop overstået, hvor AGF havde hele tre mandskaber på besøg. Her fortsatte U19-holdet deres imponerende stime, efter at have spillet uafgjort med AGF i overtiden. U17-talenterne sejrede dybt inde i overtiden, og hentede dermed en forløsende sejr hjem i de sidste minutter. U15 tabte i et tæt opgør imod AGF samt U14- og U13 holdene storsejrede. Læs mere om sidste uges akademikampe nedenfor!

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

U19: AGF snød U19-holdet for sejren i overtiden
Lyngby Boldklub 1-1 AGF
– 1-0, Willads Delvin

Klubbens ældste akademihold skulle lørdag forsøge at fortsætte holdets flotte statistik, da AGF kom på besøg i Kongens Lyngby. Her startede De Kongeblå godt ud og sad igennem første halvleg på de støtte chancer, hvor Willads Delvis kvitterede med sin scoring til 1-0 kort før pausen. Det blev desværre ikke til fuldt udbytte for U19-talenterne, da AGF fik udlignet i overtiden på et hjørnespark.

U17: Sen scoring sikrede forløsende sejr
Lyngby Boldklub 2-1 AGF
– 1-0, Tobias Storm
– 2-1, Emil Borch Fosgrau

U17-holdet mødte ligeledes AGF på hjemmebane, i en hård kamp med mange dueller hvor De Kongeblå-talenter var dygtige til at spille sig ud af presset. Kampbilledet var i større perioder Lyngby-holdet på bolden og med initiativet, hvor gæsterne spillede på lange bold samt dødbolde. Tobias Storm bragte Lyngby i front kort før pausen, hvor anden halvleg bød på hele seks gule kort og flere udskiftninger inden AGF udlignede i det 87′ minut. Inde i overtiden sikrede Emil Borch Fosgrau sejren, med det forløsende mål til 2-1 til stor jubel for medspillere og trænere!

U15: Snævert nederlag hjemme til AGF
Lyngby Boldklub 0-1 AGF

Tredje opgør imod Århusianerne om lørdagen, blev til et snævert nederlag efter en AGF-scoring imod kampens afslutning. Dermed indtager U15-talenterne en aktuelt 11. plads i rækken, med en enkelt kamp tilbage inden vinterpause, når SønderjyskE kommer på besøg kl. 15:15 lørdag d.5 december.

U14: Sejr på Vestegnen sikrede andenpladsen
Brøndby IF 0-4 Lyngby Boldklub
– 2x Noah Kretzschmar
– Hjalte Nebo
– Sashwat Rana

En flot efterårssæson blev kronet med en solid 4-0 sejr, da U14-talenterne tog alle tre point med hjem til Kongens Lyngby. Dermed sikrede holdet sig en andenplads i rækken og holdt dermed FCK på afstand i den sidste spillerunde.

U13: Lyngby-dominans da Holbæk blev besejret
Lyngby Boldklub 5-2 Holbæk
– 2x Valdemar Maale
– Emil Solgaard
– Hjalte Froholdt
– William Brink Frederiksen

U13-talenterne spillede i weekenden træningskamp imod Holbæk, hvor holdet allerede fra kampens start dominerede opgøret. Her traf holdet mange gode beslutninger, hvor possession delen af spillet blevet øvet, og hvor Valdemar Maale, Emil Solgaard, Hjalte Froholdt og William Brink Frederiksen alle kom på tavlen i 5-2 sejren.