🎄 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 1. DECEMBER 🎄

Så’ det 1. december, og i år har vi en julekalender klar til alle jer kongeblå. Der vil være 24. afsnit, og vi starter stærkt ud med Frederik Gytkjær og Mathias Hebo, der dyster i at lave den flotteste juledekoration. Der er ægte hygge stemning fra de to spasmagere, og I kan se resultatet til slut i videoen 🎄 ❤️

Hver dag vil der blive åbnet en låge, hvor der gemmer sig en lækker præmie, som du har mulighed for at vinde via vores online julekalender. Husk at tjekke ind dagligt, så du kan være med i konkurrencen om de lækre præmier fra vores partnere 💙

Bag låge nummer 1 gemmer der sig en Trøffelhus julekalender fra Magasin Lyngby. Du kan vinde den her: lbklive.dk/julekalender2020

Se afsnittet her:

#SammenForLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy