🎄 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 1. DECEMBER 🎄

SĂĄ’ det 1. december, og i ĂĄr har vi en julekalender klar til alle jer kongeblĂĄ. Der vil være 24. afsnit, og vi starter stærkt ud med Frederik Gytkjær og Mathias Hebo, der dyster i at lave den flotteste juledekoration. Der er ægte hygge stemning fra de to spasmagere, og I kan se resultatet til slut i videoen 🎄 ❤️

Hver dag vil der blive åbnet en låge, hvor der gemmer sig en lækker præmie, som du har mulighed for at vinde via vores online julekalender. Husk at tjekke ind dagligt, så du kan være med i konkurrencen om de lækre præmier fra vores partnere 💙

Bag låge nummer 1 gemmer der sig en Trøffelhus julekalender fra Magasin Lyngby. Du kan vinde den her: lbklive.dk/julekalender2020

Se afsnittet her:

#SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products