🎄 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 1. DECEMBER 🎄

SĂĄ’ det 1. december, og i ĂĄr har vi en julekalender klar til alle jer kongeblĂĄ. Der vil være 24. afsnit, og vi starter stærkt ud med Frederik Gytkjær og Mathias Hebo, der dyster i at lave den flotteste juledekoration. Der er ægte hygge stemning fra de to spasmagere, og I kan se resultatet til slut i videoen 🎄 ❤️

Hver dag vil der blive åbnet en låge, hvor der gemmer sig en lækker præmie, som du har mulighed for at vinde via vores online julekalender. Husk at tjekke ind dagligt, så du kan være med i konkurrencen om de lækre præmier fra vores partnere 💙

Bag låge nummer 1 gemmer der sig en Trøffelhus julekalender fra Magasin Lyngby. Du kan vinde den her: lbklive.dk/julekalender2020

Se afsnittet her:

#SammenForLyngby

Del pĂĄ facebook
Facebook
Del pĂĄ twitter
Twitter
Del pĂĄ linkedin
LinkedIn
Del pĂĄ email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x