🎄 LYNGBY BOLDKLUBS JULEKALENDER – 1. DECEMBER 🎄

SĂĽ’ det 1. december, og i ĂĽr har vi en julekalender klar til alle jer kongeblĂĽ. Der vil vĂŚre 24. afsnit, og vi starter stĂŚrkt ud med Frederik GytkjĂŚr og Mathias Hebo, der dyster i at lave den flotteste juledekoration. Der er ĂŚgte hygge stemning fra de to spasmagere, og I kan se resultatet til slut i videoen 🎄 ❤️

Hver dag vil der blive åbnet en låge, hvor der gemmer sig en lækker præmie, som du har mulighed for at vinde via vores online julekalender. Husk at tjekke ind dagligt, så du kan være med i konkurrencen om de lækre præmier fra vores partnere 💙

Bag lüge nummer 1 gemmer der sig en Trøffelhus julekalender fra Magasin Lyngby. Du kan vinde den her: lbklive.dk/julekalender2020

Se afsnittet her:

#SammenForLyngby

Del pĂĽ facebook
Facebook
Del pĂĽ twitter
Twitter
Del pĂĽ linkedin
LinkedIn
Del pĂĽ email
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products