Kasper Enghardt: God første halvleg, som vi kan tage med

På trods af et 4-1-nederlag til Superligaens førerhold fra Brøndby IF, mener anfører Kasper Enghardt, at vi kan tage store dele af første halvleg med. Dog bliver de to tidlige mål i hver sin halvleg definerende, men nu kigger vi frem mod Randers FC på søndag på Lyngby Stadion

Se interviewet med Enghardt her:

Enghardts profilpartner er Solaray

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products