Warming på tavlen i nederlag på Vestegnen

Modstander: Brøndby IF
Spillested: Brøndby Stadion
Tid & dato: Kl. 19:00 mandag den 30. november

De Kongeblå var draget til Vestegnen, hvor der ventede et svært opgør mod de blågule fra Brøndby IF. Inden opgøret lå hjemmeholdet på tredjepladsen i tabellen, og Carit Falchs troppper skulle forsøge at hente vigtige point i bundstriden. Derudover skulle Lyngby-mandskabet forsøge at følge der gode spil op fra anden halvleg mod Den Gule Fare, men det blev bestemt ikke nemt.

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Lyngby bagud efter solid halvleg
De Kongeblå fik nemlig den værst tænkelige start, da Jesper Lindstrøm hakkede på kassen på kanten af feltet. Hans forsøg blev rettet af, og så lå kuglen i kassen til 1-0-føring til hjemmeholdet – Noget af en spand kold vand i hovedet på Lyngby-drengene på en allerede råkold aften. Brøndby startede opgøret bedst, men efter et lille kvarter havde Victor Torp en god chance. Et frispark lidt udenfor feltet, som Torp jo senest mod Horsens viste sig farlig fra. Men desværre sad hans forsøg lige i muren. Kort efter det forsøg havde Emil Nielsen en stor chance, da han var vaks på en dårlig tilbagelægning, men hans forsøg blev reddet af en stor redning fra Marvin Schwäbe.

Lyngby lod sig imidlertid ikke slå ud, og de spillede sig bedre og bedre som halvlegen skred frem. Godt halvvejs i første halvleg havde Christian Greko et rigtig godt forsøg, hvor Schwäbe endnu en gang måtte diske op med en klasseredning for at holde bolden ude af nettet. Lyngby satte sig på boldbesiddelsen, men Brøndby lurede på omstillingerne. Netop sådan en kom efter 25 minutter, da Lindstrøm kom fri i feltet, og det var kun en rigtig god redning fra Mikkelsen, der holdt den unge spiller for at fordoble føringen. Lyngby var fortsat dominerende, og det trak mere op til en udligning end endnu en scoring til hjemmeholdet. De fik dog puttet bolden i kassen til 2-0 kort før pausen, men dommeren annullerede målet, da kuglen havde rundet baglinjen inden. Der blev ikke scoret mere i første halvleg, og dermed stod den 1-0 til Brøndby, efter Lyngby faktisk havde været bedst.

Dårlig start på endnu ene halvleg sætter sit præg på kampen
Under ét minut inde i 2. halvleg brød Brøndby den højt oppe på Lyngbys banehalvdel og en fiks aflevering fra en velspillende Lindstrøm fandt Hedlund, der lagde den dybt til Mikael Uhre, der var mistænkeligt tæt på at ligge i offside.

Syv minutter senere var der igen fare på færde i Lyngbys ende, hvor et frispark på et dumt sted blev til en dybdebold til Uhre, der slog den ind til Rosted. Han headede sikkert bolden i kassen i det lange hjørne til 3-0 i hjemmeholdets favør, og denne gang var den scorende Brøndby-spiller rent faktisk onside.

Anden halvleg begyndte rigtigt dårligt for Lyngby og slemt skulle blive endnu værre. Denne gang ikke et mål, men en sen tackling fra Geertsen resulterede i et gult kort til den potentielle Puskas-vinder. Kort efter blev både Mathias Hebo og Christian Greko Jakobsen skiftet ud til fordel for Rasmus Thellufsen og Magnus Warming. 60 minutter spillet.

Efter 72 minutter fik VAR-dommerne sin revanche fra 2-0-målet og denne gang godkendes Jesper Lindstrøms mål ikke. Umiddelbart efter tog anfører Enghardt et rigtigt godt rush op af banen, og iscenesatte Emil Nielsen, der dog ikke kunne gøre chancen stor nok til at den blev målfarlig. Efter 79 minutter tog stortalentet Jesper Lindstrøm sagen i egen hånd ved at banke bolden ind fra en spidst vinkel til 4-0. Umiddelbart efter blev Emil Nielsen og Victor Torp skiftet ud, og ind gik André Riel, med de første Superliga-minutter i to måneder, og Frederik Winther.

Efter en lang VAR-ventepause tog Lyngby et kort hjørne smart, og et hårdt fladt indlæg endte hos den tidligere Brøndby-spiller, Magnus Warming, der prikkede den ind til 4-1

 

 

Bliv efterårsklar i Lyngby Shoppen
FIND LYNGBY SHOPPEN HER!

Brøndby IF 4-1 Lyngby Boldklub

Målscorer: 
1-0, Jesper Lindstrøm 2′ // BIF
2-0, Mikael Uhre 46′ // BIF
3-0, Sigurd Rosted 55′ // BIF
4-0, Jesper Lindstrøm 79′ // BIF
4-1, Magnus Warming 89′ // LBK

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen – Lasse Fosgaard, Nicolai Geertsen, Kasper Enghardt, Brian Hamalainen – Marcel Rømer, Mathias Hebo, Victor Torp – Christian Greko, Emil Nielsen, Jens Martin Gammelby

Bænken:
Frederik Schram, Frederik Winther (ind, Torp 79′), Rasmus Thellufsen (ind, Hebo 61′), André Riel (ind, Nielsen 79′) , Kevin Tshiembe, Magnus Warming (ind, Greko 61′) og Lucas Ørneborg (ind Gammelby 85′).

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products