Podcast med de to Friends of Lyngby, Mads Byder og Birger Jørgensen

Troels Bech har inviteret Lyngby Boldklubs bestyrelsesmedlem og medejer, Mads Byder samt sportschef, Birger Jørgensen, til en snak om Friends of Lyngbys overtagelse af Lyngby Boldklub. “Bech Bag Bolden” i samspil med de to Friends tager dig igennem de hæsblæsende dage i starten af 2018, som dog endte lykkeligt.

Hør podcasten her eller der hvor du lytter til dine podcasts:

#SammenforLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products