Den vikarierende cheftræners første arbejdsdag

Når spillertruppen torsdag formiddag møder ind til den sidste forberedelse forud for det vigtige opgør fredag mod AC Horsens, er det med Carit Falch som cheftræner.

Carit Falch, der er pro-licenstræner, har tidligere blandt andet stået i spidsen for det litauiske U21-landshold, det cypriotiske ligahold Enosis Paralimni og været assistenttræner i FC Nordsjælland, og nu skal han den kommende tid vikariere for Christian Nielsen i Superligaen for Lyngby Boldklub.
”Det er en rigtig ulykkelig situation, og jeg håber det bedste for Christian, som jeg ved, har det rigtigt skidt. Jeg vil sammen med det resterende trænerteam i hans fravær gøre mit bedste for at bygge videre på det gode fundament, der allerede er skabt, så jeg kan tilbagelevere mandskabet til ham i god stand, når han er klar til at vende tilbage,” siger Carit Falch, der indtil i går var U19-træner, men nu vender tilbage til den store scene.
”Jeg har prøvet at stå i spidsen før og mærket presset, hvorfor jeg føler mig godt rustet til det. Jeg kommer med de ting, jeg er god til, og som den jeg er. Jeg har et godt kendskab til holdet og har nogle ideer til, hvor jeg tænker, vi kan optimere, men det er ikke revolutioner. Jeg vil bringe min erfaring i spil, så vi kan optimere på alt det, der allerede er godt,” siger han.

Carit Falch var i Mikkel Beckmanns fravær med omkring ligatruppen i pokalsejren over Slagelse BI, og om sine oplevelser med førsteholdet fortæller han:
“Jeg er meget positivt indstillet, fordi jeg har mærket en god stemning og parathed i truppen, og det er en god gruppe dygtige spillere,” forklarer han og slutter:
”Jeg har sagt ja til at hjælpe klubben i denne situation, fordi jeg med min erfaring og mit kendskab til klubben, strategien og trænerteamet føler, jeg kan bidrage til at skrabe de vigtige point sammen i Superligaen og jagte overlevelsen, og jeg glæder mig til at komme ud på træningsbanen med dem.”

Carit Falch har sin første træning torsdag, mens han fredag aften kommer i ilden i Superligaen, når AC Horsens kommer på besøg på Lyngby Stadion.

Se indslaget fra i sommer, da Carit Falch blev præsenteret herunder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products