FC Rudersdal bliver en del af ‘Det Blå Fodboldnetværk’

Lyngby Boldklub og FC Rudersdal har i dag underskrevet en samarbejdsaftale. Hensigten med samarbejdet mellem to af lokalområdets største fodboldklubber er at forstærke udviklingen af det lokale fodboldmiljø. Aftalen betyder bl.a., at trænere fra Lyngby Boldklubs Talentafdeling vil støtte op om træningen i børne- og ungdomsårgangene i FC Rudersdal.

Med samarbejdsaftalen indtræder FC Rudersdal i ”Det Blå Fodboldnetværk”, der danner rammen om en række lokale og nordsjællandske fodboldklubbers samarbejde med Lyngby Boldklub.

LÆR MERE OMKRING DET BLÅ FODBOLDNETVÆRK
SE KLUBBERNE OG TILBUDDENE HER!

Administrerende direktør i Lyngby Boldklub A/S, Andreas Byder, udtaler:

”FC Rudersdal er en stor og helt ny klub efter sammenlægningen af BSV og Rudersdal BK. Den nye ledelse vil bygge klubben op på sunde værdier og normer, som Lyngby Boldklub også tror på. Klubben har en stor børne- og ungdomsafdeling og et enormt potentiale. Vi tror på, at samarbejdet mellem vores klubber vil komme børn og unge til gode i lokalområdet. Desuden ser vi frem til, at FC Rudersdal indtræder i Det Blå Fodboldnetværk, som er den ramme, hvor vi forsøger at medvirke til at forstærke samarbejdet mellem fodboldklubberne i lokalområdet”.

Også daglig leder i FC Rudersdal, Michael Gravgaard, er begejstret for aftalen:

”Vi er glade for at kunne drage nytte af Lyngby Boldklubs know-how inden for fodbold. Vi lægger vægt på den geografiske nærhed mellem vores to klubber, og de visioner Lyngby Boldklub har for at udvikle det lokale fodboldmiljø. Vi er i begge klubber enige om de værdier og holdninger, vi lægger til grund for udviklingen af fodboldmiljøerne, og derfor er det naturligt for os at samarbejde tæt”.

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE TRØJE
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products