Lyngby Boldklub lancerer lokal børne-træneruddannelse

Lyngby Boldklub lancerer en gratis børnetræneruddannelse for at sætte fokus på børne- og breddefodbold i kommunen. Alle har kunne tilmelde sig, og der gik da heller ikke lang tid før alle pladser var udsolgte.

Børnetræneruddannelsen er lavet for at bidrage til børnefodbolden i lokalmiljøet. Uddannelsen foregår over en halvsæson, men fordi det har været en stor succes med mange tilmeldte, fortsætter tilbuddet ind i det nye år. Det fortæller Lyngbys U+-træner, Christoffer Ebbe Olsen, der står for uddannelsen:

”Vi er rigtigt glade over tilmeldingen hos de tilmeldte. Vi vil rigtigt gerne sætte fokus på børnefodbold, og noget af det vigtigste er, at prioritere at producere dygtige trænere. Derfor er det en selvfølgelighed at vi vil give de frivillige trænere de bedste forudsætninger for at træne vores børnefodboldhold”, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Uddannelsen er bygget op om en praksis tilgang til trænergerningen, hvor du også bliver introduceret til Lyngbys metoder. Det fortæller kursisten Jacob Gath fra Lundtofte Boldklub:

”Først og fremmest får man indsigt i Lyngby Boldklubs metoder og overvejelser i deres måde at lave børnetræning på. Derudover er det en meget praksisnær uddannelse, hvor man bliver kastet ud i tingene og selv får lov til at vise sig frem som træner, og dét er der masser af læring i”, fortæller han.

LÆS MERE OM DET BLÅ FODBOLDNETVÆRK HER

Børnetræneruddannelsen bliver tilbudt til alle vores samarbejdsklubber i ”Det Blå Fodboldnetværk” og er en del af det samarbejde. Vi glæder os til fortsat at tilbyde det i næste halvsæson.

Hvis du vil være med til næste års børnetræneruddannelse skal du blot skrive en mail til vores U+-træner, Christoffer Ebbe Olsen, her.

 

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products