Geertsen efter vidundermål: Jeg kan godt lide at lave alle tingene selv

Efter en overbevisende 9-0-sejr var Fosgaard og Geertsen veloplagte, og sidstnævnte fik også mulighed for at snakke os igennem sit pragtmål. For han fortjente både assisten og målet på det flotte mål. Se interviewet nedenfor:

Tror i Geertsens mål kan gå hele vejen og vinde årets mål 2020?

Nicolai Geertsens profilpartner er Det Bitre Hjørne

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products