Panjeskovic ude med knæskade

Efter en periode med smerter i knæet blev vores 17-årige midterforsvarer Filip Panjeskovic for en uge siden opereret for en skade på menisken i venstre knæ på Gildhøj Privathospital, og der venter ham nu en længere pause med genoptræning.

Sidste mandag gennemgik Filip Panjeskovic en vellykket operation i knæet, og han er allerede så småt i gang med genoptræningen.

”Jeg er selvfølgelig ked af det, og lige da jeg fik at vide, at jeg skulle opereres i mit knæ, tænkte jeg, at verden lidt var imod mig, men nu er der kun en vej, og det er fremad,” fortæller Filip Panjeskovic, der trods donjoy-knæskinne og krykker allerede er i gang med at genoptræne.
”Jeg må lave enkelte små øvelser, og det gør jeg, og så styrketræner jeg overkrop, i det omfang jeg kan. Jeg skal stærkt tilbage fra skaden, og det er mit fokus nu rettet på,” slutter han.

Filip Panjeskovics profilpartner er Sydbank.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products