Panjeskovic ude med knæskade

Efter en periode med smerter i knæet blev vores 17-årige midterforsvarer Filip Panjeskovic for en uge siden opereret for en skade på menisken i venstre knæ på Gildhøj Privathospital, og der venter ham nu en længere pause med genoptræning.

Sidste mandag gennemgik Filip Panjeskovic en vellykket operation i knæet, og han er allerede så småt i gang med genoptræningen.

”Jeg er selvfølgelig ked af det, og lige da jeg fik at vide, at jeg skulle opereres i mit knæ, tænkte jeg, at verden lidt var imod mig, men nu er der kun en vej, og det er fremad,” fortæller Filip Panjeskovic, der trods donjoy-knæskinne og krykker allerede er i gang med at genoptræne.
”Jeg må lave enkelte små øvelser, og det gør jeg, og så styrketræner jeg overkrop, i det omfang jeg kan. Jeg skal stærkt tilbage fra skaden, og det er mit fokus nu rettet på,” slutter han.

Filip Panjeskovics profilpartner er Sydbank.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy