Akademiweekend: Formstærke U19 sejrede efter flot holdindsats

Lyngby BK U19

En weekend med fire kampe imod OB er netop overstået, hvor det blev til en sejr for klubbens ældste akademi-talenter og tre nederlag. Her vandt U19-holdet med 3-1 hjemme på Lyngby Stadion, imens U17, U15 og U13 holdene alle måtte se sig slået af fynboerne. Lucas Ørneborg var endnu en gang brandvarm for U19-holdet, da den unge angriber scorede to mål i De Kongeblås sejr lørdag eftermiddag. Dermed er Ørneborg noteret for ni scoringer i elleve kampe i indeværende sæson!

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

 

U19: Skarpe Ørneborg sendte Lyngby mod toppen af U19-Ligaen
Lyngby Boldklub 3-1 OB
– 1-0, Jacob V. Larsen
– 2-0, Lucas Ørneborg
– 3-0, Lucas Ørneborg

Efter en god periode for U19-talenterne, skulle holdet lørdag eftermiddag forsøge at udbygge den gode stime på hjemmebane imod OB på kunstgræsbanen i Lyngby. Her kom De Kongeblå bedst fra start i opgøret, hvor Jakob V. Larsen bragte Lyngby-holdet i front efter 22′ minutter af kampen og startede Lyngby-målshowet. Kun få minutter efter kunne Lucas Ørneborg scorer sit 8. og 9. mål i sæsonen, da den varme angriber øge føringen i det 25′ og 31′ minut af opgøret til stillingen 3-0.

Anden halvleg bød på flere udskiftninger for Lyngby-holdet, inden OB fik reduceret til 3-1 i det 64′ minut af kampen og dermed kunne Carit Falch’s tropper kører sejren hjem og rykke op på tredjepladsen i U19-ligaen!

 

U17: Landsholdsaktuelle Mortensen på tavlen i smalt U17-nederlag
Lyngby Boldklub 1-2 OB
– 1-2, Gustav Mortensen

Efter en te nederlag i træk skulle U17-talenterne forsøge at vende stimen hjemme imod OB, der ligeledes gæstede Lyngby Stadion lørdag eftermiddag. Her kom fynboerne bedst fra land og kunne efter en halvtimesspil bringe sig i front med 0-2, inden landsholdsaktuelle Gustav Mortensen reducerede for Lyngby-holdet kort inden pausen. Desværre blev det ikke til flere scoringer i opgøret, og dermed kunne OB-holdet tage alle tre point med hjem til Ådalen efter en tæt kamp.

 

U15: Stærke OB straffede De Kongeblå talenter
Lyngby Boldklub 0-4 OB

Lyngby Boldklubs U15-hold var sidste mandskab der hjemme i Kongens Lyngby skulle møde OB om lørdagen, hvor der før kampen var fem point op til fynboerne i tabellen. Det var desværre gæsterne der sad på opgøret og kunne efter 15′ minutter allerede bringe sig i front med 0-2, inden holdet øgede til stillingen 0-3 kort inden pausen.

Efter en velfortjent pause fik Lyngby-holdet ikke svaret igen i anden halvleg, hvor OB kunne øge føringen yderligere til 0-4 som også blev kampens resultat. Dermed indtager U15-talenter en 8. plads i tabellen, inden næste kamp på udebane mod Vejle d. 21 november.

 

U13: Målrig sæsonafslutning for U13-talenterne
Brøndby IF 6-5 Lyngby Boldklub
– Ian Josue Perez Perez
– Mikkel Groza
– 3x Hjalte Forholdt

Klubbens yngste elitehold mødte denne weekend Brøndby IF, i sæsonens sidste kamp. Her ventede stærk modstand imod et velspillende BIF-mandskab. Efter en start med Brøndby-dominans blev spillet præget af omstillinger og der var i flere omgange gaveregn i begge felter, hvor opgøret sluttede 6-5 til Brøndby. Dermed sluttede U13-holdet på en 3. plads i rækken og har dermed spillet den sidste 8-mads kamp inden talenterne skal opstille sig til 11-mandsfodbold.

BLIV VINTER-KLAR I KONGEBLÅT!
FIND LYNGBY SHOPPEN HER!

Næste kampe:
U19, d.21/11: Vejle Boldklub- Lyngby Boldklub
U17, d. 21/11:  Vejle BoldklubLyngby Boldklub
U15, d. 21/11: Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub
U14, d. 14/11: Brøndby IF – Lyngby Boldklub

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy