Christian Nielsen er ude af dagens kamp

I fredagens træning blev Christian Nielsen ramt af en bold i hovedet på kort afstand, og cheftræneren har derfor været nødt til at melde afbud til dagens kamp.

”Alle, der kender Christian, ved, at der ikke er noget sted i verden, han hellere ville være end på sidelinjen på Lyngby Stadion bag holdet på en kampdag, så det er en mand, der er hårdt ramt, jeg modtog et opkald fra i morges,” siger Andreas Byder, der frygter er, at der både er en hjernerystelse og et brud på kæben.

Mikkel Beckmann og Jonathan Hartmann overtager dermed roret i dag sammen med målmandstræner Thomas Villadsen.
”I en tid, hvor vi sportsligt er udfordrede, er det selvfølgelig en stor streg i regningen, at vi må undvære Christian, men jeg er sikker på, at alle går på banen i dag med et stort fokus på at levere en fokuseret indsats og jagte point mod AGF, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at trioen Beckmann, Hartmann og Villadsen kan løfte opgaven sammen med resten af teamet,” slutter Andreas Byder.

Kampen mod AGF fløjtes op kl. 14.00 på Lyngby Stadion og kan ses på TV3Sport.

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products