eSuperligaen sæson 5 skydes i gang

I morgen kl 17.00 skydes eSuperligaens grundspil i gang, hvor vi skal forsvare den flotte andenplads, vi fik tilkæmpet os i fjor.

Et brag af en åbningskamp byder på et lokalopgør, når vi gæster Brøndby eSport i et rivalopgør mellem sidste års nummer ét og to. Dermed bliver det også et gensyn med Brøndby for vores to mainspillere, Niklas Jakobsen og Jesper ‘Pilm’ Prang, der dog har valgt rigtigt nu i form af den Kongeblå trøje.

Se hele introduktionen af eSuperligaen her:

Mainspillerne kommer til at være Niklas og Pilm med Lars ‘Primeturbo’ Korreborg som 3. mand, og Folmer Bjerre er 4. mand. eSuperligaen starter senere på efteråret, og vi kommer selvfølgelig til at bringe jer endnu mere information og indhold, når det er klar!

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products