Christian Nielsen: Vi slår flot tilbage

Cheftræner Christian Nielsen glæder sig over præstationen og drengenes evne til at komme tilbage efter at få hældt en kold spand vand i hovedet med to mål lige inden pause. Der er rigtigt mange gode momenter, som vi skal tage med videre til næste kamp mod AGF hjemme på søndag.

Hør interviewet med cheftræneren her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Sævar Magnùsson på tavlen i EM-playoff

Henover weekenden spillede Sævar Magnùsson og det islandske U21-landshold deres første playoff-kamp om at komme til EM. Vores islandske angriber hjalp dem godt på vej med en scoring til 1-0, men desværre løb gæsterne fra Tjekkiet med sejren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products