Virum-Sorgenfri Boldklub bliver en del af Det Blå Fodboldnetværk

Lyngby Boldklub og Virum-Sorgenfri Boldklub er i dag blevet enige om at samarbejde mellem kommunens to største fodboldklubber – begge med mere end 1200 medlemmer. Hensigten med samarbejdet er at forstærke udviklingen af det lokale fodboldmiljø for både drenge og piger.

Aftalen betyder blandt andet, at trænere fra Lyngby Boldklubs Talentafdeling vil støtte op om træningen i børne- og ungdomsårgangene i VSB, og at klubberne samarbejder om at opbygge et lokalt elitemiljø indenfor pigefodbold i VSB. Med samarbejdsaftalen indtræder Virum-Sorgenfri Boldklub i ”Det Blå Fodboldnetværk”, der danner rammen for en række nordsjællandske fodboldklubbers samarbejde med Lyngby Boldklub.

LÆS MERE OMKRING DET BLÅ FODBOLDNETVÆRK
SE KLUBBERNE OG TILBUDDENE HER!

Adm. direktør i Lyngby Boldklub, Andreas Byder, er glad for det fremtidige samarbejde:

”Virum-Sorgenfri Boldklub er en stor og veldrevet klub med sunde værdier og normer. Klubben har en stor og velfungerende ungdomsafdeling. Vi tror på, at et styrket samarbejde mellem vores klubber vil komme børn og unge til gode på begge sider af Kongevejen. Desuden ser vi frem til, at Virum-Sorgenfri indtræder i Det Blå Fodboldnetværk, som er den ramme, hvor vi forsøger at medvirke til at forstærke samarbejdet mellem fodboldklubberne i lokalområdet”.

Også formanden for Virum-Sorgenfri Boldklub, Lene Laungaard, er begejstret for aftalen:

”Vi er glade for at kunne drage nytte af den know-how inden for elitefodbold, der ligger i Lyngby Boldklub, både når det kommer til at udvikle vores egen drengeafdeling yderligere, og i forhold til de ambitioner vi har i klubben om at opbygge et elitemiljø på pigesiden. Vi er i begge klubber enige om de værdier, vi lægger til grund for udviklingen af fodboldmiljøerne, og derfor er det naturligt for os igen at samarbejde tæt”.

 

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE
FIND DEN BÆREDYGTIGE 3. TRØJE HER!

Både Virum-Sorgenfri Boldklub og Lyngby Boldklub fejrer deres 100-års jubilæum i 2021. Klubberne vil derfor planlægge fælles aktiviteter for at fejre jubilæerne, i tillæg til hver klubs egne festligheder.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier