Reserveholds-sejr og clean sheet mod Brøndby IF

De kongeblå reservetropper var endnu en gang i aktion mandag eftermiddag, da der ventede en svær opgave mod de blågule fra Brøndby. Det var en stærk kongeblå trup krydret med en portion akademitalenter.

Det var Brøndby, der startede bedst ud, hvor den islandske kæmpe Frederik Schram flere gange skulle i aktion for at holde de blågule fra at score. Lyngby fik spillet sig bedre med i opgøret, som halvlegen skred frem, og det udmøntede sig også i en scoring. André Riel blev sendt til baglinjen, og han sendte et hårdt indlæg tilbage i feltet, som Emil Kornvig bragede i kassen til Lyngby-scoring. Mønstrede fortsatte halvlegen ud, hvor Lyngby-tropperne holdt godt i bolden, og de havde også flere gode forsøg, der dog ikke blev til mål. Det gjorde det imidlertid lige efter pausen. Kornvig kom afsted i dybden, og han lagde bolden ind foran mål, hvor Riel kom stormende, og han fik presset en Brøndby-forsvarer så meget, at bolden endte i kassen, hvor Lyngby-angriberen i sidste ende blev krediteret målet. Herefter var der mange udskiftninger, og flere af de kongeblå akademitalenter kom på banen og gjorde en god figur. En så god figur, at de også fik kørt sejren i hus, og dermed topper Lyngby gruppen med syv point for tre kampe.

Assistenttræner Mikkel Beckmann havde følgende om kampen:

“Det var en kamp, vi kontrollerede i store perioder. Vi havde fokus på at presse som et hold, både højt og lavt. Og det lykkedes rigtig godt. Vi var meget aggressive inde i hjertet og tillod ikke BIF at spille derinde. Mange gode præstationer og to mål der var taget fra træningsbanen”

Lyngby BK  2 – 0 Brøndby IF
LBK-målscorere: Emil Kornvig og André Riel

START-11

Christian Greko – André Riel – Rasmus Thellufsen

Emil Kornvig – Marcel Rømer – Mathias Hebo

Filip Panjeskovic – Pascal Gregor – Kevin Tshiembe – Lasse Fosgaard

Frederik Schram

Bænk: Ertugrul Teksen, Thor Høholt (U19), Lucas Hey (U19), Willads Delvin (U19) og Casper ‘Dani’ Kaarsbo (U19).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products