Christian Nielsen: Hatten af for vores fans

Lyngby-cheftræneren var ikke tilfreds med sit holds opdækning ved dødbolde, som han så som en af de store forklaringer til dagens nederlag. Han havde imidlertid store rosers til overs for de kongeblå fans, som han er stolt af at have i ryggen, og hele holdet vil så gerne give dem en sejr i belønning.

Hør fra Christian Nielsen her

Christian Nielsens profilpartner er Ensure – International Insurance Broker

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products