SPILLERPRÆSENTATIONER – MÅLMÆND OG DYNER

Vi har en hyggelig lille serie af videoer klar til jer, hvor I kan lære vores spillertrup bedre at kende. I første afsnit er på Sinatur Hotel Frederiksdal med Frederik Schram og Thomas Mikkelsen, der får serveret mogenmad på sengen. Her snakker de gode råd og deres karrierer igennem, samt hvordan de forbereder sig bedst muligt til kamp og træning.

Se med i opslaget der er bragt i samarbejde med Sinatur Hotel Frederiksdal

Thomas Mikkelsens profilpartner er HEGNogPORTE.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products