SKATTEJAGT MED DE SMÅ VIKINGER💙

I gĂĽr havde vi besøg af en masse oplagte og friske børn fra vores børneklub “De SmĂĽ Vikinger”, der skulle pĂĽ skattejagt rundt omkring pĂĽ Lyngby Stadion. Det blev til en rigtig hyggelig eftermiddag, og vi glĂŚder os allerede til nĂŚste event med vores skønne børneklub 💙

Husk du kan melde dig ind i vores børneklub helt GRATIS og fü fødselsdagshilsner fra vores førsteholdsspillere og andre fordele her: lbklive.dk/LBKBørneklub #SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vĂŚgs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores mĂĽlmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot prĂŚstation – sĂŚrligt i første halvleg.

LĂŚs mere Âť
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products