AFSTED MED – Casper ‘Dani’ Winther

Mod Brønshøj Boldklub fik vores bare 17-årige akademispiller Casper ‘Dani’ Winhter debut, da han var med til at spille De Kongeblå videre i pokalen 💙  Vi har taget en køretur med ‘Dani’, hvor vi lærer om hans fodboldopvækst, fremtidsdrømme og hvem han har hentet inspiration fra som fodboldspiller ⚽️

Indslaget “AFSTED MED” er bragt i samarbejde med Autohuset Glostrup, og vores akademipartnere Sydbank og Dansk MiljøAnalyse #LyngbyAkademi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products