Tenniscifre da OB blev slået i reserveligaen

De kongeblå reservetropper var tirsdag eftermiddag draget vestpå, hvor de skulle spillede mod de stribede fra Fyn. OB stillede med et stærkt hold, og Lyngby-mandskabet var også fyldt med navne fra førsteholdet, men ligeledes masser af talenter fra akademiet.

Kampen startede lige præcis, som Lyngby havde håbet det. Der var ikke gået seks minutter, så var Lyngby foran, da André Riel sparkede den i kassen. Og Lyngby var helt klar fra start, hvor de satte sig på opgøret, hvilket også umøntede sig til et 2-0-mål. Det kom efter straffe, som Brian Hamalainen tog sig af. Og De Kongeblå var ikke færdige i første halvleg. Direkte på frispark kunne Jens Martin Gammelby kanonere bolden i kassen til 3-0-føring, som den også stod ved pausen. Efter pausen kom OB’erne godt ud, og de fik også reduceret efter små ti minutter af anden halvleg. Det slog imidlertid ikke Lyngby-mandskabet ud af kurs, og med godt 20 minutter igen lukkede de opgøret. To hurtige mål af henholdsvis Magnus Warming og Willads Delvin, og så stod den 5-1. Det lignede også kampens resultatet, men Lyngby ville det anderledes, da Warming kort før slutfløjt scorede til 6-1. Dermed vandt De Kongeblå med overbevisende 6-1 mod OB.

Assistenttræner Mikkel Beckmann havde følgende ord om kampen:

“En tæt på perfekt kamp fra vores side, hvor vi dominerede et stærkt OB-hold kampen igennem. Vi havde fokus på vores høje pres, som i store perioder sad rigtig godt. Vi skabte masser af chancer og gav næsten ikke noget væk. Vi snakkede også om at være livlige med et formål, som betød, at vi var utrolig dygtige til at spille udenom OB’s pres med masser af bevægelse for boldholder”

OB 1 – 6 Lyngby BK
LBK-målscorere: Jens Martin Gammelby, Brian Hamalainen (straffe), André Riel, Willads Delvin og Magnus Warming x 2