Det Blå Fodboldnetværk: Helsinge Fodbold nyder godt af klubsamarbejdet

I Lyngby Boldklub nyder vi at arbejde sammen med vores netværksklubber, som gennem klubtræninger, sparring og kommercielt samarbejde kan løfte klubbens aktiviteter, inden for klub- og ungdomsudvikling samt fastholdelsen af spillere i ungdomsafdelingen. 

Lyngby Boldklub har netop været på besøg hos Helsinge Fodbold, hvor sportsligansvarlig Jacob Kaarsbo har været med til at afvikle ungdomstræningen for Helsinge Fodbolds U12-hold fredag eftermiddag. Til træning var der stor fokus på driblinger, vendinger samt afslutninger for gruppen af spillere på holdet. På besøget blev der også overlevet en indrammet ‘netværkstrøje’ til Helsinge Fodbold, som symbol på samarbejdet mellem de to klubber. Dagen i Helsinge var succesfuld, hvor der ved siden af den almene holdtræning, blev kørt specifik målmandstræning som et nyt tiltag i Helsinge-klubben.

I samarbejdet indgår løbende gæstetræning af akademi-trænere fra Lyngby Boldklub, træneruddannelser samt netværksklubben har en række ‘klubtilbud’ til rådighed gennem Lyngby Boldklub i forbindelse med aktiviter hos klubberne i Det Blå Fodboldnetværk.

Læs mere om vores netværksklub-projekt
Det Blå Fodboldnetværk

Træningen fredag eftermiddag var assisteret af sportsligleder Jacob Kaarsbo, der sammen med Helsinge Fodbolds formand Thomas Jessen er begyndt at opbygge et godt samarbejde gennem Det Blå Fodboldnetværk:

“Samarbejdet mellem Helsinge Fodbold og Lyngby Boldklub har faktisk været officielt længe, hvor det først er her på det seneste vi er begyndt at benytte os af de tilbud Det Blå Fodboldnetværtk tilbyder. At få trænere som Jakob Kaarsbo ud til vores ungdomshold, er meget givende og inspirerende for vores egne spillerne og trænere” fortæller Thomas Jessen om samarbejdet i Det Blå Fodboldnetværk

Repræsentanter fra Det Blå Fodboldnetværk vil i løbet af efteråret og vinteren besøge alle netværksklubberne, med ‘netværkstrøjer’ samt klarlægge hvilke klubtilbud hver enkelt klub aktuelt har brug for.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy