Gustav Mortensen og Lauge Sandgrav er udtaget til U17-landsholdet

U17-landsholdstræner, Søren Hermansen, har endnu engang kigget i den kongeblå retning og udtaget både Gustav Mortensen og Lauge Sandgrav. Holdet møder Tyskland den 9. oktober på Aabenraa Stadion.

De to 16-årige kongeblå talenter, Gustav Mortensen og Lauge Sandgrav, er nogle af truppens mest erfarne u-landsholdsspillere. De har nemlig spillet henholdsvis ti og syv landskampe på U16-landsholdet og har dermed været en fast del af den U16-landsholdsårgang, der netop er blevet til U17-landsholdet.

Nu er de igen blevet udtaget til U17-landsholdet, som tilfældet også var ved sidste måneds samling. Dermed er det tydeligt at de er en del af Søren Hermansens planer:

”Gustav og Lauge er to dygtige spillere, som begge har fået sin fodboldopdragelse i Lyngby. Dermed fortsætter de den stolte tradition med, at de dygtigste spillere fra akademiet får chancen for at bide skeer med diverse ungdomslandshold, og det er tydeligt at de er en stor del af planerne for U17-landsholdet. Det er fortjent og det er vi utrolig stolte af”, fortæller talentchef, Nicas Kjeldsen.

Gustav og Lauge tager mod Sønderjylland og Aabenraa i dag, den 6. oktober, og kampen mod vores tyske naboer finder sted den 9. oktober kl 11.00 på Aabenraa Stadion. Vi sender kongeblå gratuleringer mod de to unge drenge.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy