Jonathan Ægidius er udtaget til U19-landsholdet

Det kongeblå målmandstalent er endnu engang udtaget til U19-landsholdet, som han fik debut for i sidste måned. Dermed bliver han en af de kun syv spillere, der allerede har repræsenteret de rød/hvide på U19-niveau. Landsholdssamlingen finder i sted i Polen fra den 6. til 12 oktober, hvor de skal møde Polen over to venskabskampe.

At Jonathan Ægidius er et kæmpe målmandstalent, er efterhånden ingen overraskelse, og derfor forventer U19-landsholdstræner Jens Fønsskov Olsen også, at han er en aktiv del af truppen frem mod U19 EM-slutrunden til sommer. Han er nemlig en af de få gengangere fra truppen i september.

Den 18-årige målmand har allerede trænet med Superligaholdet af flere omgange og har derudover repræsenteret samtlige U-landshold op til U19. Dermed venter der en lys fremtid for Jonathan, der i sin U19-debut holdt clean sheet mod frygtindgydende Tyskland.

Vi ønsker Jonathan en god landsholdssamling, og held og lykke i kampene mod Polen, som finder sted henholdsvis den 8. oktober kl 15.00 og den 12. oktober kl 13.00.

Artiklen er leveret i samarbejde med vores talentpartner, Dansk Miljøanalyse, der ligesom Lyngby har et stort fokus på talentudvikling.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products