Jonathan Ægidius er udtaget til U19-landsholdet

Det kongeblå målmandstalent er endnu engang udtaget til U19-landsholdet, som han fik debut for i sidste måned. Dermed bliver han en af de kun syv spillere, der allerede har repræsenteret de rød/hvide på U19-niveau. Landsholdssamlingen finder i sted i Polen fra den 6. til 12 oktober, hvor de skal møde Polen over to venskabskampe.

At Jonathan Ægidius er et kæmpe målmandstalent, er efterhånden ingen overraskelse, og derfor forventer U19-landsholdstræner Jens Fønsskov Olsen også, at han er en aktiv del af truppen frem mod U19 EM-slutrunden til sommer. Han er nemlig en af de få gengangere fra truppen i september.

Den 18-årige målmand har allerede trænet med Superligaholdet af flere omgange og har derudover repræsenteret samtlige U-landshold op til U19. Dermed venter der en lys fremtid for Jonathan, der i sin U19-debut holdt clean sheet mod frygtindgydende Tyskland.

Vi ønsker Jonathan en god landsholdssamling, og held og lykke i kampene mod Polen, som finder sted henholdsvis den 8. oktober kl 15.00 og den 12. oktober kl 13.00.

Artiklen er leveret i samarbejde med vores talentpartner, Dansk Miljøanalyse, der ligesom Lyngby har et stort fokus på talentudvikling.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products