Akademiweekend: Fuldt hus med tre Kongeblå-sejre!

En succesfuld Kongeblå-weekend er netop overstået for vores ungdomshold, der alle tog sejren i deres respektive opgør. Her mødte U19-talenterne SønderjyskE på hjemmebane i et målrigt opgør med fem scoringer, U14-drengene vandt på en svær udebane i Køge og U13-holdet sejrede over HIK. Både U15- og U17-holdene sad over denne weekend og kommer først i aktion igen næste weekend. Læs mere omkring kampene herunder!

– 4-1, Casper Kaarsbo Winther

U19-holdets kamp var knap nok startet, for gæsterne fra Haderslev havde bragt sig i front med 0-1 efter kun 1′ minut. Herefter kom Carit Falchs-hold bedre med i kampen og fik udlignet allerede 8′ minutter efter føringsmålet, da Lucas Ørneborg bragte balance i regnskabet. Dermed var kampen sparket igang med scoringer allerede fra indledningen af, hvor efter der kom ro på igen indtil kort før pausen. Her bragte Thor Høholt fortjent De Kongeblå i front med 2-1 kort før pausen.

Anden halvleg startede ud med endnu en hurtig scoring, denne gang til Lyngby-holdet da Frederik Valdbjørn øgede føringen efter 49′ minutter. Herefter sad U19-talenterne på kampen, som blev lukket med en scoring fra U-landsholdsspilleren Casper Kaarsbo Winther til 4-1.

U14:  Merseli og Perez Peres sikrede sejren i rodet kamp
HB Køge 0-2 Lyngby Boldklub
– 0-1, Blerti Merseli
– 0-2, Ian Josue Perez Perez

Lyngby-mandskabet var søndag taget sydpå, for at møde HB Køge i en kamp der blev en rodet affære. Spilmæssigt kom De Kongeblå-talenter aldrig op på det vanlige niveau, hvor holdet til trods for spillets kvalitet fik taget på HB Køge. Blerti Merseli scorede første Lyngby-mål i kampen, direkte på frispark fra kanten af feltet til stillingen 1-0. Kort efter øgede Ian Josue Perez Perez til 2-0, Ian spillede sin første kamp på U14-niveau og kunne krone debuten med en scoring. Anden halvleg var generelt præget af perioder i undertal, grundet to kort til De Kongeblå. HB Køge fik imod kampens slutning tildelt et straffespark, som Elias Helms fik reddet i Lyngby-målet. Kampen ender med en sikker 2-0 sejr, til trods for spillet ikke flød idag for Lyngby-holdet.

U13: Sikker sejr i lokalopgør over HIK
Lyngby Boldklub 2-0 HIK
– 1-0, selvmål
– 2-0, Benjamin Leandro Benchimol

Klubbens yngste elitehold fik denne weekend besøg af HIK, der kom til opgøret med en lav bagkæde og spillede generelt på omstillinger. Opgøret startede rodet med flere tekniskefejl og langsomt tempo, hvor Lyngby-holdet efter 10′ minutter fik bedre fat i kampen og kom i front efter et indlæg som HIK fik sendt i eget net. Kort før pausen kom De Kongeblå-talenter foran med 2-0, hvor holdet satte et godt angreb op i højre side og fik sat Benjamin Leandro Benchimol op – hvor Lyngby-talentet køligt kunne fordoble føringen. HIK kom bedre med i anden halvleg, men formåede aldrig at truede Lyngby-mandskabet yderligere og dermed kunne U13-holdet sikkert kører en 2-0 sejr hjem.